Закарпатська міліція навчалась знешкоджувати вибухові предмети

Закарпатська міліція навчалась знешкоджувати вибухові предмети

07.06.14 20:49 0 711
В Україні, особливо в її східних областях, залишається високою загроза здійснення терористичних актів. Під час вибухів та перестрілок гинуть мирні громадяни, тож правоохоронні органи повинні бути готові до протидії тероризму.

в Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при УМВС України в Закарпатській області (начальник - майор міліції Сергій Ольховенко) відбулись навчання з виявлення та знешкодження вибухових пристроїв.

Відкриваючи нараду-семінар, в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич закликав особовий склад закарпатської міліції діяти професійно під час виявлення підозрілих предметів, залучати до їх знешкодження фахівців-вибухотехніків. А головне – бути обережними й дотримуватись заходів особистої безпеки.

Навчання відбулися у формі діалогу, фахівці-вибухотехніки розповіли присутнім про основні види вибухівки, вибухових пристроїв та методи їхнього знешкодження. На всі запитання учасники семінару одержали кваліфіковані відповіді.

Залишається сподіватись, що отримані під час навчання теоретичні навички не знадобляться закарпатським правоохоронцям в реальному житті, й страшне слово «тероризм» обмине мирне Закарпаття.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Луцьку ЦНАП звітує про ...

КОМЕНТАРІ