У Львівській області у Дрогобичі жінка шахрайським методом заволоділа грошовими коштами громадян на суму понад 20 тисяч гривень

У Львівській області у Дрогобичі жінка шахрайським методом заволоділа грошовими коштами громадян на суму понад 20 тисяч гривень

07.06.14 20:44 0 786
Дрогобицькі працівники міліції відкрили кримінальне провадження відносно 28-річної місцевої мешканки, яка працюючи в магазині мобільного зв’язку шахрайським методом заволоділа грошовими коштами клієнтів на суму понад 20 тисяч гривень.

Зловмисниця вводила в оману клієнтів магазину з середини 2012 року. Працюючи в магазині мобільних телефонів та аксесуарів, жінка привласнювала кошти від комісійної реалізації, ремонту аудіо та радіо апаратури і використовувала їх в особистих цілях. Клієнти тривалий час чекали, коли жінка поверне їм кошти за реалізовані їхні товари, але зловмисниця повертати гроші не мала наміру.

Спочатку клієнти зверталися за допомогою до власника магазину, але і його прохання повернути кошти не принесли позитивних результатів. Жінка не реагувала на будь-які прохання, навпаки звинувачувала у всьому власника магазину, дискредитуючи авторитет та імідж магазину. В результаті власник та клієнти магазину звернулися за допомогою до Дрогобицького міського відділу міліції з проханням вжити заходів до зловмисниці.

У зв’язку із вчиненням кримінального правопорушення співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції відносно зловмисниці відкрили кримінальне провадження за ч.1,2 ст. 190 (шахрайство) КК України.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Хорватія. Ольга Янчук ...
Наступна новина: Закарпатська міліція ...

КОМЕНТАРІ