У Львівській області військово-медичний клінічний центр Західного регіону потребує волонтерів-донорів

У Львівській області військово-медичний клінічний центр Західного регіону потребує волонтерів-донорів

07.06.14 20:39 0 720
Спеціалісти Військово-медичних клінічних центрів Західного, Центрального, Північного регіонів щоденно надають висококваліфіковану медичну допомогу військовослужбовцям різних силових структур, які отримали поранення в ході проведення антитерористичної операції.

За словами директора Військово-медичного департаменту Міністерства оборони України полковника медичної служби Віталія Андронатія наразі проблем із фінансуванням і забезпеченням медикаментами немає.

“На сьогоднішній день наші лікувальні заклади забезпечено повністю, а ті що на сході - на 95%. Аби рятувати життя і здоров’я військовослужбовців та цивільного населення було прийнято рішення про розгортання військових мобільних госпіталів”.

За його словами, єдина проблема, з якою стикається військово-медична служба Збройних Сил України – санітарний транспорт.

“Нам не вистачає транспорту аби вивозити поранених з поля бою та перевозити їх для подальшого лікування. Для вирішення цієї проблеми здійснено перерозподіл наявних санітарних автомобілів та реанімомобілів, що дозволило “перекинути” автомобілі із західного регіону на схід. На жаль, укомплектованість цим видом транспорту поки що не висока”, – зазначив він.

Разом з тим, під час лікування поранених учасників АТО у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону виникла потреба у донорській крові.

Для волонтерів-донорів Військово-медичний клінічний центр Західного регіону запрошує до співпраці.

Забір крові проводиться за адресою:

м.Львів

вул. Личаківська, 26

Телефони для довідок:

(032) 275-57-95

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У зоні АТО львівських ...
Наступна новина: Головний міліціонер ...

КОМЕНТАРІ