Правоохоронці Львівщини затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві школярки на Самбірщині

Правоохоронці Львівщини затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві школярки на Самбірщині

07.06.14 18:41 0 660
На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у вчиненні вбивства 16-річної школярки, тіло якої було знайдено з ознаками насильницької смерті.

Про це повідомив під час прес-конференції, 6 червня, начальник Головного управління міліції Львівщини полковник міліції Дмитро Загарія.

Як повідомлялося, 6 червня, до правоохоронців надійшло повідомлення, що о 04.30 годині ранку було виявлено тіло 16-річної дівчини з ознаками насильницької смерті.

«Сьогоднішній день на Львівщини, нажаль, розпочався з трагічної події. На Самбірщині сталося вбивство 16-річної дівчини, яку було задушено», - розповів Дмитро Загарія.

Працівники міліції встановили, що школярка пішла на город збирати сіно. До дому дівчина не повернулася, а зранку її тіло було знайдене з ознаками насильницької смерті.

«Тіло дівчини було знайдене без ознак життя. Є підозра на те, що її зґвалтували», - зазначив очільник міліції Львівщини.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили особу чоловіка, який підозрюється у вчиненні цього злочину.

«Це 37-річний місцевий мешканць, який вже раніше мав проблеми з законом», - повідомив т.в.о. начальника Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Богданов.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: додержання в ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ