У зоні АТО львівських правоохоронців підтримує місцеве населення

У зоні АТО львівських правоохоронців підтримує місцеве населення

07.06.14 20:34 0 835
Умови перебування львівських міліціонерів у зоні АТО не курортні, але цілком нормальні для несення служби у бойовий час. Про це повідомив, 6 червеня, на прес-конференції начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

«5 червня я повернувся зі своїм заступником з Харківської області, де ми провели ротацію особового складу, який несе службу у зоні антитерористичної операції. Умови там не курорті, але цілком нормальні для несення служби у бойовий час», - зазначив Дмитро Загарія.

Очільник міліції Львівщини розповів, що 63 львівських правоохоронців перебували сорок днів у службовому відрядженні у зоні АТО, де усі львівські працівники міліції несли службу достойно і зауважень до них немає. Зокрема, наші правоохоронці виконували там фільтраційно-міграційну роботу з виявлення терористів.

«Безпосередньо у боях наші правоохоронці участі не брали, однак вони прикривали працівників спецназу, які проводили антитерористичну операцію», - повідомив керівник міліції Львівщини.

Також Дмитро Загарія відмітив, що з місцевим населенням у наших працівників міліції склались добрі відносини і вони їхню роботу оцінюють позитивно.

«Для наших працівників організовано триразове харчування, сплять вони на матрацах та у спальних мішках, озброєнням забезпечені, однак бракує захисного обмундирування. З місцевим населенням у наших міліціонерів склались добрі відносини, вони позитивно оцінили їхню роботу», - підкреслив Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Анатолій Вітів: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ