Керівникові одного з лісових господарств Львівщини оголошено про підозру

Керівникові одного з лісових господарств Львівщини оголошено про підозру

07.06.14 18:56 0 750
Правоохоронці Львівщини оголосили про підозру у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні керівнику одного з лісових господарств області.

Про підозру керівникові лісгоспу було оголошено у рамках кримінального провадження, відкритого за матеріалами Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що під час проведення вибірково-санітарної порубки, керівник лісогосподарства дав своїм підлеглим вказівку на зрізування 125 дубів, порушивши правила поліпшення якісного складу лісів. Зрізані дерева під лісосіку не відводились і відповідні лісорубні квитки на них не видавались.

Дуб належить до особливо цінних порід дерев. Шкода, завдана лісовому господарству оцінена майже в 900 тисяч гривень.

Про підозру керівникові оголошено у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України та за ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Максимальне покарання згідно статей передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новації в наданні ...

КОМЕНТАРІ