У Львівській області самбірські правоохоронці застерегли учнів від вживання, алкоголю, наркотиків та від тютюнопаління

У Львівській області самбірські правоохоронці застерегли учнів від вживання, алкоголю, наркотиків та від тютюнопаління

07.06.14 19:23 0 711
З метою профілактики вчинення злочинів, правопорушень та пропаганди ведення здорового способу життя серед учнівської молоді у селі Погірці, Самбірського району відбулась зустріч працівників Самбірського міськвідділу міліції з учнями «Погірцівського вищого професійно-технічного училища».

На заході були присутні: соціальний психолог Галина Мащак, соціаний педагог Тетяна Миник, методист Ірина Хім’як, помічник начальника міськвідділу міліції по взаємодії з громадськістю майор міліції Тетяна Охріменко та дільничний інспектор міліції лейтенант міліції Сергій Груца.

Правоохоронці розповіли учням «Погірцівського вищого професійно-технічного училища» про те, коли настає кримінальна та адміністративна відповідальність. Зокрема, особлива увага зверталася учням на недопустимість вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів, а також тютюнопаління.

На завершення зустрічі працівники міліції застерегли усіх присутніх від будь-якого роду шахрайств, наголосили на необхідності дотримань правил дорожнього руху та обачливому поводженні на воді у літній період.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Альфа Джаз Фест до ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ