Волинь – перспективна область для втілення проектів альтернативної енергетики

Волинь – перспективна область для втілення проектів альтернативної енергетики

07.06.14 19:54 0 734
Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев провів робочу зустріч із представниками Державного підприємства «Гріненерго» Василем Мамичем, Олександром Волошанюком та Ігорем Сєдих. Вони презентували концепцію реалізації національного проекту «Енергія біомаси» на території Волинської області.

За словами фахівців, ключовими компонентами проекту є створення розплідника енергетичної верби, плантацій для її вирощування, будівництво цехів з виробництва паливних пелет, модернізації ТЕЦ (6 МВт) і будівництвом ТЕЦ (12 МВт).

Сторони висловили намір привернути інтерес потенційних іноземних інвесторів до реалізації Нацпроекту. За результатами конструктивних переговорів було напрацьовано подальші кроки співпраці.

Довідково:

Національний проект «Енергія природи» реалізовує Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами. Мета Нацпроекту - будівництво комплексу вітрових, сонячних та малих гідроелектростанцій, виробництво твердого альтернативного палива. Нацпроект реалізовуватимуться у таких регіонах: Донецькому, Запорізькому, Херсонському, Миколаївському, Одеському, в АР Крим та в районі Карпат. Будівництво ТЕЦ відбуватиметься в поліських регіонах України, зокрема і на Волині.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: «Жодної ...
Наступна новина: Правоохоронці встановили ...

КОМЕНТАРІ