У Волинській області "Свобода" вітає Артема Фурмана з перемогою у польській програмі талантів

У Волинській області "Свобода" вітає Артема Фурмана з перемогою у польській програмі талантів

07.06.14 19:32 0 726
23-річний син свободівки Ганни Фурман із Володимира-Волинського Артем Фурман виграв четвертий сезон польської версії програми талантів "X-фактор", фінал якої відбувся 31 травня 2014 року. "Свобода" вітає переможця та його родину з успіхом і зичить йому подальших творчих звершень!

Ім'я Артема Фурмана добре відоме волинському патріотичному загалу через його виступи на урочистостях із вшанування пам'яти загиблих вояків УПА з нагоди героїчного бою чоти "Береза" поблизу села Новий Загорів Локачинського району Волинської області. Артем змалечку відвідував подібні заходи разом із побратимами з Володимир-Волинської районної організації ВО "Свобода", яку очолює його мати Ганна Фурман.

Артем постійно вдосконалював свою майстерність співу та гри на гітарі. Згодом здобув перемогу в конкурсі "Володимир-Волинський має талант". Не зупинився на досягнутому і під час навчання в Гданському університеті, де націоналіст освоює фах журналіста. Як наслідок Артем здобув визнання не лише волинської та української, а й польської публіки. Наш співвітчизник переміг у фіналі "X-фактор", вигравши близько 25 тисяч евро, контракт на запис альбому та автомобіль.

Щиро вітаємо його з перемогою та зичимо нових звершень!

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: в області ...
Наступна новина: Побився об заклад і ...

КОМЕНТАРІ