Під НАУ протестували проти призначення проректором колишнього регіонала Луцького

Під НАУ протестували проти призначення проректором колишнього регіонала Луцького

07.06.14 22:14 0 1247
Під стінами Національного авіаційного університету у Києві протестували проти призначення виконувачем обов?язків проректора колишнього народного депутата від Партії регіонів Максима Луцького. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Учасники мітингу, серед яких – активісти люстраційного й антикорупційного комітетів Майдану, представники Антикорупційного бюро України та інші, заявляють, що Луцький «не має права працювати в системі освіти».

«У нас немає жодних сумнівів, що Максим Луцький буде контролювати фінансові потоки НАУ, він буде намагатися зробити все з майном та землею НАУ на власну користь», – зазначив учасник пікету, член громадської організації «Spilno.tv» Максим Прасолов. Активіст також заявив про зв’язки Луцького з колишнім міністром освіти Дмитром Табачником.

Серед претензій мітингувальників до Максима Луцького, який уже працював на посаді проректора НАУ, – нібито його участь у виділенні землі, що належить університету, під приватну забудову. Водночас начальник відділу кадрів НАУ Оксана Пунда заявила, що у будинках, які зводяться на території університету, як очікується, співробітники НАУ зможуть придбати квартири за пільговими цінами.

«А землю на цей будинок видавав ще попередній ректор Бабак – усі питання до нього. Колектив університету, студенти підтримують керівництво нашого університету – Кулика і Луцького», – додала вона.

Максим Луцький працював проректором НАУ у 2008 році. Пізніше, після обрання до Верховної Ради України, очолював парламентський комітет з питань науки й освіти. Сам Луцький висловлені на його адресу зауваження наразі не коментував.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У липні Головкін буде ...

КОМЕНТАРІ