Журналісти помолилися за загиблих кОлег та мир і спокій в Україні

Журналісти помолилися за загиблих кОлег та мир і спокій в Україні

08.06.14 20:57 0 928
У Свято-Михайлівському кафедральному соборі міста Житомира відбулася панахида за загиблими журналістами. Богослужіння пройшло напередодні Троїцької поминальної суботи, в яку згадують усіх спочилих рідних, друзів та знайомих, що відійшли від нас у вічність. У День журналіста у храмі зібралися представники засобів масової інформації для того, аби згадати своїх колег та вшанувати їхню самовіддану й наполегливу працю.

Настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан наголосив на тому, що панахида за загиблими журналістами – це заупокійне богослужіння за тих, хто старався творити правду і віддав за неї своє життя. За його словами, усі події в нашій державі в напрямку змін на краще є продовженням великого починання журналістів. А спільна молитва за цих людей – це наш християнський обов’язок і знак шани до тих, кого зараз немає серед нас.

Отець Богдан зазначив, що молячись за загиблих журналістів, ми маємо пам’ятати і про живих. Саме тому в цей день у соборі відбулася й молебень за здоров’я журналістів не лише в Україні, а й у всьому світі. Священики разом із прихожанами попросили Господа про допомогу, благословення на добрі справи та захист від зла.

Спільна молитва у храмі об’єднала не лише журналістів, а й людей, які прийшли сюди за покликом душі, аби поставити свічку за рідних і близьких. Всі молилися за мир і спокій в Україні та отримавши благословення від священика залишили собор із надією на те, що в житті кожного із нас не буде печалі, смутку і втрат.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька сім'я ...
Наступна новина: Порошенко став дідом

КОМЕНТАРІ