Тернопілля: шість об’єктів в області потребують оцінки

Тернопілля: шість об’єктів в області потребують оцінки

08.06.14 16:25 0 966
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість шести об’єктів державної власності в обласному і районних центрах Тернопільщини.

У Тернополі (вул. Бережанська,6) це частина нежитлових приміщень першого поверху загальною площею 41,1 кв.м, що перебувають на балансі ТНЕУ.

У Чорткові (вул. Копичинецька,128) – частина нежитлового приміщення площею 15,2 кв.м на 2-му поверсі адмінбудинку, що перебуває на балансі Управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області.

У Бережанах (пл. Ринок,4) – частина адмінкорпусу загальною площею 54,1 кв.м (в т.ч. площа спільного користування – 8,5 кв.м), що перебуває на балансі Головуправління держсанепідслужби в області.

У Заліщиках (вул. Крушельницької,52) – частина вбудованого приміщення вестибюлю головного корпусу площею 23,12 кв.м, що перебуває на балансі аграрного коледжу ім. Є. Храпливого.

У Збаражі (вул. Незалежності,8) – частина приміщень на 2-му поверсі монастиря Бернардинів загальною площею 478,2 кв.м (в т.ч. 99,6 кв.м – площа спільного користування), що перебувають на балансі НЗ “Замки Тернопілля”.

А в Підволочиську (вул. Д. Галицького,102а) – виробничо-господарське приміщення площею 47,8 кв.м, що перебуває на балансі Підволочиського професійного ліцею.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 19 червня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 12 червня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 22(819) за 4 червня 2014 року.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ