Понад 3500 пляшок горілки та близько 400 літрів спирту виявили працівники ДАІ Рівненщини

Понад 3500 пляшок горілки та близько 400 літрів спирту виявили працівники ДАІ Рівненщини

08.06.14 12:38 0 856
4 червня близько 10 години ранку до працівників Державтоніспекції Здолбунівського району звернулися громадяни та повідомили про те, що водій автомобіля «Рено Мастер» білого кольору перевозить незаконно виготовлені фальсифіковані підакцизні товари.

Об 11 годині цього ж дня на автодорозі «Городище – Рівне – Староконстянтинів» в селі Здовбиця даний автомобіль інспекторами ДАІ було помічено та зупинено. За кермом перебував 36-річний житель міста Рівне.

На вимогу працівників ДАІ в присутності двох свідків відкрити для огляду багажне відділення автомобіля водій категорично відмовився. Чоловік поводив себе дуже знервовано та грубо, постійно розмовляв по мобільному телефону, Правоохоронцями було прийнято рішення про затримання даного водія та автомобіля в Здолбунівський райвідділ міліції. Транспортний засіб було поміщено на майданчик тимчасового утримання Здолбунівського РВ УМВС.

5 червня рішенням Здолбунівського міського суду було винесено ухвалу про арешт даного автомобіля та надано дозвіл на примусовий огляд транспортного засобу.

Під час огляду в автомобілі було виявлено понад 3500 пляшок горілчаних виробів різних виробників та близько 400 літрів спирту. Будь-яких документів на дану продукцію водій так і не надав. Дана продукція правоохоронцями була вилучена та зразки направлені на дослідження в НДЕКЦ.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 ККУ. По даному факту ведеться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майданівець Станіслав ...

КОМЕНТАРІ