В Івано-Франківській області подбаймо про безпеку дітей

В Івано-Франківській області подбаймо про безпеку дітей

08.06.14 15:32 0 780
За 5 червня в обласному центрі трапилося 2 ДТП, у яких травмувалися 2 дітей.

О 12.30 на вул. Грушевського м.Івано-Франківська 20-річний водій, місцевий житель, керуючи автомобілем Шкода Октавія допустив наїзд на 10-річного пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частинну дороги. Внаслідок ДТП дитину доставлено в обласну дитячу лікарню зі струсом головного мозку. Автомобіль поміщено на арешмайданчик.

Близько 3 години дня до чергового лікаря обласної дитячої клінічної лікарні по медичну допомогу звернувся 8-річний житель обласного центру із забоями м’яких тканин голови. Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що травми дитина отримала внаслідок наїзду на нього автомобіля сірого кольору, а водій покинув місце події. В ході проведених слідчо-оперативних пошукових заходів «по гарячих слідах» працівниками ДАІ було знайдено автомобіль і водія який вчинивши ДТП, залишив місце події. З даного приводу чоловік нічого не зміг пояснити. Тривають слідчі дії.

А Державтоінспекція звертається до батьків, не залишайте дітей без нагляду! Щоразу нагадуйте їм про правильну поведінку на дорогах, щоб не допустити нещасних випадків.

Прес-служба УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині вже ...
Наступна новина: Івано-Франківська ...

КОМЕНТАРІ