Промоційний тур до Чернігова гомельської делегації

Промоційний тур до Чернігова гомельської делегації

08.06.14 18:18 0 839
Чернігів у рамках промоційного туру відвідала делегації міста Гомеля (Республіка Білорусь) на чолі із заступником начальника відділу освіти, спорту і туризму Гомельського міськвиконкому Ігорем Полуяном. До складу делегації увійшли представники засобів масової інформації, туристичних підприємств та органів влади.

У Чернігівській міській раді з гомельчанами зустрівся міський голова Олександр Соколов. Він ознайомив з основними тенденціями розвитку туристичної сфери Чернігова, провідними фестивалями та культурними подіями, що проводяться у місті упродовж року.

Міський голова запросив представників Гомеля як міста-побратима у Білорусі до більш тісної взаємодії у різних сферах. "Лише наша тісна співпраця може стати запорукою максимально ефективного використання усього наявного туристичного потенціалу обох наших міст", - наголосив О.Соколов.

Також керівник Чернігова підкреслив, що приїжджати до Чернігова безпечно, місто живе і працює у звичайному режимі. Також безпечність поїздок до Чернігівської області підтвердили присутні на зустрічі представники правоохоронних органів, митниці і прикордонного загону.

У Чернігові під час свого візиту гості відвідали об'єкти туристичної та торгівельної інфраструктури, ознайомилися з історико-культурною спадщиною Чернігова та побували на мистецькому проекті "Зелена сцена".

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях футбольна ...
Наступна новина: На Тернопіллі на крутому ...

КОМЕНТАРІ