Михайло Головко: "Абсолютний курс – на зниження податкового тиску та зменшення облікової ставки Нацбанку"

Михайло Головко: "Абсолютний курс – на зниження податкового тиску та зменшення облікової ставки Нацбанку"

08.06.14 11:28 0 814
5 червня 2014 року заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики свободівець Михайло Головко на засіданні парламенту запропонував низку законодавчих ініціатив, які дозволять суттєво збільшити надходження до Державного б'юджету України.

Виступаючи перед парламентарями, депутат-свободівець зазначив: "Розглядаючи б'юджетну політику на 2015 рік, варто розуміти, що б'юджет – один із найважливіших документів української держави. Враховуючи те, що Україна після правління режиму Януковича перебуває у вкрай важкому стані. Проте, на жаль, по діють корупційні схеми на митницях, внаслідок яких не оподатковують ввезення нафтопродуктів на українську територію. Тому ми пропонуємо низку законопроєктів, які би змогли суттєво наповнити б'юджет держави. Це законопроєкт про заборону приватних монополій, які руйнують і знищують малий та середній бізнес, проект закону про повернення з офшорів мільярдів, які незаконно вивели з України".

Михайло Головко також підкреслив особливу актуальність зміни податкової політики: "Абсолютний курс – на зниження податкового тиску та зменшення облікової ставки Нацбанку. Ми повинні створити такі умови, щоби розвивався в Україні малий та середній бізнес, який є основою б'юджету в европейських державах".

"Слід кардинально переглянути і систему видатків, особливо щодо підтримки української армії – ми повинні переглянути б'юджет у бік суттєвого збільшення фінансування Збройних Сил України. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" наполягає, щоби це фінансування сягало не менше 5 відсотків від ВВП.

Щодо грошово-кредитної та монетарної політики, має бути максимально знижено облікової ставки Національного банку України. Відтак відбудеться зменшення відсотків по кредитах і вони стануть більш доступні, дадуть можливість розвиватися малому і середньому бізнесу та розвивати економіку держави", – наголосив депутат-свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: іван Крисак ...
Наступна новина: Чернівчанин виготовляв ...

КОМЕНТАРІ