В Чернівецькій області на зловмисника, який вже декілька тижнів знаходиться під вартою, продовжують надходити заяви від потерпілих

В Чернівецькій області на зловмисника, який вже декілька тижнів знаходиться під вартою, продовжують надходити заяви від потерпілих

08.06.14 10:06 0 762
Мешканець сусідньої області, який зваблював та ошукував молодих дівчат, примудрився ще й обікрасти квартиру та взяти кредит у банку на чужий паспорт.

Раніше ми вже повідомляли про 21-річного мешканця Івано-франківської області, якій зваблював чернівчанок та обкрадав їх. Наразі Шевченківським райвідділом міліції було скеровано до суду 7 кримінальних проваджень, відкритих по фактам протиправних дій молодика.

По декількох фактах ще триває слідство. Мірою запобіжного заходу відносно зловмисника було обрано тримання під вартою.

Днями до Шевченківського райвідділу міліції звернувся чернівчанин, чоловік розповів, що отримав повідомлення від банку про те, що прострочив платіж по кредиту. Хоча ніякого кредиту він в цьому банку не брав.

З’ясувалось, що в минулому місяці квартиру заявника обікрали, серед викрадених речей був і паспорт.

Вжитими заходами працівникам міліції вдалось встановити, що до вчинення цих правопорушень причетний вже добре відомий молодик.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) та 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гаттузо став тренером ...
Наступна новина: Буковинець викрав фурнітуру ...

КОМЕНТАРІ