Міліціонерам Рівненщини, які виконують завдання в районах бойових дій на Сході України допомагають колеги й небайдужі громадяни

Міліціонерам Рівненщини, які виконують завдання в районах бойових дій на Сході України допомагають колеги й небайдужі громадяни

08.06.14 11:46 0 795
25 працівників спеціальної роти міліції Рівненщини нині беруть участь у спецоперації на Сході країни. Керівники галузевих служб УМВС зібрали кошти для придбання необхідних речей для міліціонерів. Вчора керівництвом УМВС вирішено, а особовим складом підтримано ініціативу відрахувати одноденний заробіток кожного керівника аби спрямувати зібрані кошти на придбання нашим правоохоронцям засобів індивідуального захисту.

Бронежилети, протикульові шоломи, формений одяг, розгрузочні жилети, маскувальні халати та інші спецзасоби – це те що так не вистачає нашим міліціонерам, які несуть службу на Сході країни. Тому було прийнято рішення надати посильну допомогу нашим бійцям.

— Вже придбано 25 комплектів камуфляжного форменого одягу, «берці», надшльомники, — розповів нам начальник управління матеріального забезпечення УМВС Юрій Михальчук. — Крім того, начальник УМВС Микола Щирук, вніс пропозицію кожному керівнику галузевої служби управління перерахувати одноденне забезпечення на потреби нашого спецпідрозділу, – додав Юрій Володимирович.

Допомагають нашим правоохоронцям і не байдужі люди з інших установ та організацій міста. Так, 16 тисяч гривень зібрали працівники Рівненського міського суду. На ці кошти були придбані два комплекти спецобладнання, яке конче потрібне для працівників спеціальної роти, які виконують завдання в районах бойових дій на Сході України.

Долучились допомогти і працівники Рівненського льонокомбінату на чолі з його керівником Червонюком Олегом Казимировичем, а саме пошили безкоштовно 159 футболок.

Та робота в цьому напрямку триває, запевнив нас Юрій Михальчук.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчанин виготовляв ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «Підполковник ...

КОМЕНТАРІ