У Рівненській області міліціонери розшукали неповнолітню "мандрівницю"

У Рівненській області міліціонери розшукали неповнолітню "мандрівницю"

08.06.14 17:37 0 946
Більше п’яти діб правоохоронці Рівненського міськвідділу розшукували 17–річну Анастасію Кабанцову, яка 31 травня 2014 року пішла з дому в м. Рівне та з’явився лише 05 червня близько 22-ї години за місцем проживання її бабусі.

Дівчинка навчається в одному із коледжів Рівного, проживає із мамою, сестричкою та дідусем. Того дня, 17-річна Настя близько 23.00 години пішла з дому і зникла. Стурбована мама тим, що дівчинка не відповідала на телефонні дзвінки на протязі чотирьох діб звернулися до правоохоронців.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — говорить заступник начальника Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Олег Левко. — Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Рівненського МВ УМВС провели ряд заходів, аби встановити місце перебування неповнолітньої Анастасії. Було опитано коло близьких родичів та знайомих Насті. Проте пошуки не принесли результату.

—Я посварилася з мамою, тому і пішла з дому, — розповідає дівчинка. — Упродовж п’яти днів я була у своєї подруги. Ми відпочивали, дивилися фільми. Я вдруге в житті йду з дому. Проте цього разу мені не хотілося телефонувати мамі. А телефон був відключений тому, що розрядився. Шкодую, про вчинене і більше ніколи не буду так вчиняти.

Добре було б аби неповнолітня постійно пам’ятала про маму і близьких, а іншим любителям її «вчинок» став яскравим прикладом, як не потрібно себе поводити аби не накликати на себе біду.

Надія Юрчук,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цілісінький день ...
Наступна новина: МВС порушило справу за ...

КОМЕНТАРІ