Чернівецька сім'я подарувала правоохоронцям амуніцію

Чернівецька сім'я подарувала правоохоронцям амуніцію

08.06.14 20:46 0 929
Володимир та Галина Жаровські вирішили допомогти буковинським міліціонерам та закупили вісім комплектів засобів індивідуального захисту.

Бронежилети класу захисту 4, які підганяються під будь-який розмір, захищають від куль із АК-74, пістолетів Макарова та ТТ і від осколків гранати. У засобі передбачені захист шиї з усіх боків, нижньої частини тулуба. Також на бронежилеті є п’ять підсумків для магазинів до автоматів, а ще спеціальні місця для носіння пістолетів, ножів та закріплення рації.

Окрім того, укомплектувалися касками М-1, які захищають від куль із ПМ, ТТ та осколок гранат.

Коли ми почули про те, що наша міліція потребує допомоги, то не вагалися ні хвилини, – зізнається Галина Жаровська. Одразу ж кинулися шукати, де ж можна придбати необхідну амуніцію. І, на щастя, знайшли та передали спецротівцям. Адже їм надзвичайно потрібні ці засоби захисту, які можуть врятувати їм життя.

Приємно, що є небайдужі люди, котрі розуміють, наскільки необхідна нам нині ця допомога, - зазначив заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки Ярослав Козак. Сподіваємося, з них братимуть приклад й інші буковинці.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі триває ...
Наступна новина: Журналісти помолилися за ...

КОМЕНТАРІ