В Закарпатській області в смт. Дубове, Тячівського району водій легковика збив велосипедиста

В Закарпатській області в смт. Дубове, Тячівського району водій легковика збив велосипедиста

09.06.14 16:41 0 854
В Тячівський райвідділ міліції по телефону "102" з приймального відділення Дубовіської районної лікарні, надійшло повідомлення про те, що в в смт. Дубове по вул. Гагаріна сталася ДТП.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, яка прибула на місце пригоди, водій автомобіля марки «Дейво Ланос» рухався в смт. Дубове по вул. Гагаріна в напрямку с. Красна та здыйснив наїзд на велосипедиста яким виявився 17 річний місцевий житель. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень велосипедист помер на місці пригоди.

Після проведення огляду місця пригоди правоохоронці відвезли водія до лікарів для встановлення факту вживання алкогольних напоїв. Лікарі засвідчили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляє перший заступник начальника Тячівського РВ УМВС Василь Поковба: «За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого».

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Затримано двох ...

КОМЕНТАРІ