В Ужгороді міліціонери спіймали "липкоруку" пенсіонерку

В Ужгороді міліціонери спіймали "липкоруку" пенсіонерку

09.06.14 13:28 0 820
В Ужгороді пенсіонерка поцупила чужий телефон, щоб провчити відвідувачку магазину, яка забула його на прилавку.

Днями за допомогою до ужгородських міліціонерів звернулася 57-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що невідома особа викрала її мобільний телефон «Nokia», який вона залишила без нагляду на прилавку в одному з магазинів на пр.Свободи.

Дільничні інспектори міліції встановили, що до вчинення правопорушення причетна 61-річна ужгородка. Пенсіонерка зізналася, що чужий мобільник знаходиться у неї, але вона його не крала, а лише провчила потерпілу, яка легковажно віднеслася до свого мобільного телефону…

До крамниці жінка зайшла за продуктами. Коли підійшла до каси, щоб розрахуватися, помітила на прилавку залишений без нагляду мобільний телефон. Від спокуси заволодіти чужим мобільником не змогла втриматися. Непомітно потягнула засіб зв’язку, заховала у свій пакет та хутко покинула заклад.

Крадений телефон міліціонери вилучили. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Ужгородські міліціонери закликають громадян бути обачними та пильними! Не залишати без нагляду своїх речі. Адже випадково забуті речі в магазинах, громадських місцях, установах, місцях відпочинку стають легкою здобиччю злочинців, які ласі до чужого майна.

Якщо ж не вдалося уникнути біди, не гайте часу, телефонуйте на 102 або зверніться до міліції. Ваше повідомлення допоможе оперативно знайти злочинця

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ