В Закарпатській області оперативники Перечинського райвідділу міліції викрили злодійкуватого мукачівця

В Закарпатській області оперативники Перечинського райвідділу міліції викрили злодійкуватого мукачівця

09.06.14 14:27 0 908
Раніше судимий мукачівець обібрав будинок на Перечинщині. За скоєне він може поплатитися позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Наразі слідчий оголосив чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна з проникненням). Вирішується питання щодо обрання відносно даної особи запобіжного заходу.

Молодий чоловік разом із батьками та братом заробляє на хліб виїзною торгівлею. Не раз вони приїжджали і на Перечинщину, де мали, як то кажуть, постійні місця дислокації. Одним із таких місць було село Тур'я-Поляна. Тут селяни їх уже впізнавали, бо ті щоразу нав’язливо пропонували одежу і навіть ходили по домівках, аби продати якомога більше товару. В черговий раз родина приїхала в село. Торгівля в цей день йшла не дуже жваво, тому парубок взяв сумку з товаром і вирушив торгувати по хатах. На одній із вулиць хлопець побачив, як від житлового будинків від’їжджає автівка. Спустіле дворогосподарство хлопець розцінив як можливість поживитися за чужий рахунок. Вичекавши потрібний час, він зайшов у цей двір. Коли зрозумів, що вдома дійсно нікого не залишилося, із всієї сили штовхнув вхідні двері. Під натиском ті відчинилися. Зайшовши в помешкання, молодик почав шукати гроші. Оскільки грошей не знайшов - прибрав до рук цифровий фотоапарат та дорогий мобільний телефон. Але надії знайти бодай якісь кошти хлопець не втрачав, тому і розламав сейф, що стояв в одній із кімнат. Та тут його знову чекало розчарування: в сейфі зберігалася лише мисливська зброя. Рушниці він чіпати не став, очевидно, розуміючи та побоюючись тих наслідків, які неминуче потягне за собою викрадення зброї. Тож із краденим фотоапаратом та мобільним телефоном, як ні в чім не бувало, парубок повернувся до машини, де його чекала рідня.

А до Перечинського райвідділу міліції згодом звернулися потерпілі із заявою про те, що невідомі особи викрали із їх домівки матеріальні цінності на загальну суму понад дві тисячі гривень. Дану подію слідчий райвідділу міліції вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Міліція почала пошуки крадіїв. Над розкриттям даного злочину працювали найдосвідченіші правоохоронці району, - зауважує начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей. Вийти на слід мукачівця вдалося в ході проведення оперативних заходів. Наразі по даній справі ще проводяться всі необхідні слідчо-оперативні дії. Завдані збитки потерпілій відшкодовано.

Заявниця щиро вдячна міліції за плідну роботу. Каже, не вірила в те, що крадія вдасться знайти, і дуже здивувалася, коли їй повернули гроші за викрадені речі. Тепер зрозуміла, що міліція в районі дійсно відповідально ставиться до своїх обов’язків.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині в ДТП ...

КОМЕНТАРІ