В Закарпатській області у Міжгір'ї за підтримки "Свободи" святкували Міжнародний день захисту дітей

В Закарпатській області у Міжгір'ї за підтримки "Свободи" святкували Міжнародний день захисту дітей

09.06.14 16:15 0 924
4 червня 2014 року в Міжгір'ї за ініціативи громади та підтримки очільника Міжгірської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василя Барана відзначили Міжнародний день захисту дітей.

Свято відбувалося на місцевому стадіоні, де діти дошкільного та молодшого шкільного віку мали можливість брати участь у різних конкурсах та забавах. Ключовим цього року був конкурс малюнку на асфальті, ініційований головою Міжгірської "Свободи" Василем Бараном. На малюнках діти зображали чисте погідне небо й український стяг, себто своє бачення миру, на кожному були написи "Україна єдина", "Ми за мир!", "Ні війні!" тощо.

" ми пересвідчилися, що у ці скрутні для країни часи кожен, без винятку, українець хвилюється за долю держави. Революція Гідності розпалила національну ідею у серці кожного від дитини аж до старця, ніхто не залишився осторонь, жоден українець не байдужий до рідної Вкраїни. І, дивлячись на малюнки цих діточок, розуміємо, що підростає нове покоління людей свідомих і гордих своєю країною, людей, які берегтимуть і примножуватимуть національні цінності",- прокоментував підтримку дитячих забав свободівець Василь Баран.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Марадона: "Корупція і ...

КОМЕНТАРІ