У Львівській області стриянин хотів збагатитися за рахунок крадіжки, натомість - заплатить штраф

У Львівській області стриянин хотів збагатитися за рахунок крадіжки, натомість - заплатить штраф

09.06.14 15:28 0 865
20-річного мешканця Стрийського району засуджено до штрафу у розмірі одна тисяча сімсот гривень за вчинення замаху на крадіжку. Молодик намагався обікрасти підприємство, на якому працював.

Злочин був вчинений у середі лютого цього року. Молодий чоловік намагався викрасти з території підприємства кабельно-провідникову продукцію, всього на загальну суму 1917 грн. 53 коп.

Частину викраденого молодик перекинув через огорожу за територію підприємства, а іншу частину – сховав під одягом та намагався вийти з заводу. Однак, на прохідній його викрили працівники охорони та викликали правоохоронців.

У ході досудового слідства, між зловмисником та представником потерпілої сторони було укладено угоду про примирення у відповідності до вимог ст.471 КПК України.

Стрийський міськрайонний суд цю угоду затвердив та за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 (замах на злочин), ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України, призначив зловмиснику покарання у вигляді штрафу в розмірі одна тисяча сімсот гривень.

До слова, вкотре застерігаємо місцевих мешканців від вчинення таких протиправних дій та наголошуємо, що за крадіжку чужого майна залежно від вартості викраденого та інших кваліфікуючих ознак передбачена адміністративна або кримінальна відповідальність.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проросійська партія ...
Наступна новина: До Дніпропетровська ...

КОМЕНТАРІ