У Донецьку ситуація стабільна, вночі з’явився новий блокпост – Лук’янченко

У Донецьку ситуація стабільна, вночі з’явився новий блокпост – Лук’янченко

09.06.14 18:17 0 919
Ситуація в Донецьку після спокійної ночі станом на середину дня залишалася стабільною, повідомляється на сайті міського голови Донецька Олександра Лук’янченка в неділю. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Комунальні служби забезпечують життєдіяльність міста. У Донецьку зберігається стабільна ситуація з водопостачання та водовідведення. Лікарня імені Калініна працює в штатному режимі, за винятком відділення лікувально-оздоровчого центру, яке захопили прихильники «ДНР», – йдеться в повідомленні.

Уночі інформації про надзвичайні події від жителів також не надходили. Водночас на перетині вулиць Стратонавтів і Красноармійського шосе активісти так званої «Донецької народної республіки» встановили блокпост.

Як повідомляє ДАІ Донецька, нормалізовано рух транспорту на вулиці Артемівській від шляхопроводу на вулиці Горній до АЗС «Маршал» в районі Київського шляхопроводу, а також відкрито рух транспортних засобів безпосередньо Київським шляхопроводом. Однак рух транспорту Київським проспектом від Партизанського проспекту до аеропорту обмежено.

Закрито рух транспорту вулицею Стратонавтів від Червоноармійського шосе до вулиці Артемівської і вулицею Артемівською з боку Ясинуватої. Також перекрито рух у бік селища Авдотьїного в зоні залізничного переїзду і Моспинським шосе.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наступний бій Хитров ...
Наступна новина: У Південній Осетії ...

КОМЕНТАРІ