Міліціонери Житомирщини подарували дітлахам спортивно-розважальне свято

Міліціонери Житомирщини подарували дітлахам спортивно-розважальне свято

09.06.14 17:23 0 846
Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей влаштували товариський матч з футболу та конкурс малюнку на асфальті для вихованців місцевої спеціалізованої школи-інтернату.

Старшокласники із захопленням сприйняли пропозицію позмагатися у мистецтві володіння футбольним м’ячем із міліціонерами. Не зважаючи на те, що у виховному закладі навчаються дітлахи з особливими потребами, вони стали гідними суперниками, намагаючись ні в чому не поступитися своїм шефам.

Відтак, за прагнення до перемоги, гарний командний дух та оптимізм міліціонери нагородили кожного учасника змагань солодощами та розвиваючими іграми.

У другій частині свята участь узяли школярі з молодших класів. Дітлахи зображали кольоровою крейдою на асфальті власні мрії, бачення навколишнього світу та себе у ньому. Кожен такий малюнок пронизувало прагнення тепла та миру.

– Ми постійно спілкуємося зі своїми підопічними, разом з педагогами докладаємо зусиль, аби вони гармонійно розвивалися, – прокоментувала в.о. начальника кримінальної міліції в справах дітей Бердичівського МВ УМВС Наталя Вальчук.

Кожен юний художник отримав солодкий подарунок, а шефи допомогли дітям розібратися з правилами гри у презентованих настільних іграх.

Згодом дітлахи мали змогу поспілкуватися з міліціонерами, розповівши їм про свої здобутки та нові враження, а також запитавши порад з приводу різних життєвих ситуацій.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ще один прикарпатський ...

КОМЕНТАРІ