Працівники міліції Закарпаття продовжують опікуватися здоров'ям дітей

Працівники міліції Закарпаття продовжують опікуватися здоров'ям дітей

09.06.14 11:49 0 851
Працівники Ужгородського райвідділу міліції спільно з представниками ЗМІ продовжують практику проведення оперативно-профілактичних відпрацювань в районі. Головною їхньою метою є попередження та припинення розповсюдження і вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітьми.

Міліціонери Ужгородщини спільно з представниками місцевих та регіональних засобів масової інформації провели рейд по торгівельних закладах в Ужгородському районі. Метою даного заходу є попередження та припинення продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.

Під час відпрацювання начальником сектору кримінальної міліції у справах дітей Ярославом Вайдуличем проводились також і профілактичні бесіди з працівниками відвіданих закладів, яким він наголошував на забороні продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Та продавщиці магазинів відповіли, що чітко знають про те, що продаж неповнолітнім алкоголю та цигарок заборонено, а ще зазначили, що їхні моральні принципи не дозволили б зашкодити здоров’ю дитини, адже і самі вони є батьками, які б дуже не хотіли, щоб їхнім дітям де інде продали алкоголь або тютюн.

– Діти – це наше майбутнє, і від нас залежить яким ми його будемо бачити. Саме тому, особисто я, і всі працівники Ужгородського райвідділу зацікавлені в припиненні та попередженні необдуманих дітьми вчинків. Ми завжди робили і надалі будемо продовжувати робити все для того, щоб уберегти наше молоде покоління від нездорового способу життя, – каже начальник Ужгородського райвідділу підполковник міліції Роман Стефанишин.

Правоохоронці закликають батьків приділяти більше уваги вихованню дітей, аби виховати їх чесними, законослухняними громадянами.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Російський співак Андрій ...

КОМЕНТАРІ