Тернопілля: команда обласної ради посіла друге місце на турнірі з міні-футболу «Кубок преси-2014» пам’яті журналіста Володимира Кузика

Тернопілля: команда обласної ради посіла друге місце на турнірі з міні-футболу «Кубок преси-2014» пам’яті журналіста Володимира Кузика

09.06.14 14:10 0 846
Участь у турнірі взяли вісім команд. Перше місце посіла команда «Кореспондент-1». На другій сходинці – команда Тернопільської обласної ради, а на третьому – Тернопільської міської ради.

Усі команди отримали кубки та медалі, а переможці – ще й перехідний кубок пам’яті Володимира Кузика. Гравці отримали й індивідуальні відзнаки. Серед нагороджених – і гравець команди обласної ради Роман Кисіль (номінація «Кращий бомбардир»).

Команда Тернопільської обласної ради

«Дуже символічно, що цього річ перемогла команда журналістів. Адже цей турнір присвячений пам’яті тернопільського журналіста Володимира Кузика, який передчасно пішов з життя. Саме Володя був одним із організаторів такого турніру, що проводиться уже вшосте до Дня журналіста, – зазначив учасник змагань, депутат обласної ради Олександр Стадник. – Наша команда вітає переможців і дякує усім за чесну гру».

Після церемонії нагородження команди та меценати зробили сюрприз для донечки Володимира Кузика Оленки, яка цьогоріч стане першокласницею, – вона отримала багато подарунків.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ