Юні школярі на власні очі побачили, як працюють люди в погонах на Хмельниччині

Юні школярі на власні очі побачили, як працюють люди в погонах на Хмельниччині

09.06.14 16:10 0 859
Ярмолинецький районний відділ міліції провів для учнів молодших класів День відкритих дверей

На гостину до Ярмолинецького районного відділу міліції завітали учні 1-4 класів загальноосвітньої школи №2. На порозі юних гостей зустрічали інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Лариса Мазій та старший оперуповноважений групи кримінальної міліції у справах дітей Олег Белей, які провели діткам цікаву та змістовну екскурсію.

Для початку міліціонери розповіли учням про роботу чергової частини районного відділу, куди надходять усі повідомлення про правопорушення та надзвичайні події. Також гості з інтересом зазирнули за лаштунки служби, зокрема, у кімнату прийому громадян, штрафмайданчик для автомобілів, а ще дізналися багато нового про різні підрозділи міліції: кримінальну міліцію у справах дітей, службу дільничних інспекторів міліції, карний розшук, відділ слідства.

Під час розмови із дітьми Олег Белей розповів їм про найпоширеніші правопорушення, які вчиняють малолітні, застеріг від протиправних дій і попередив про відповідальність, яка настає у разі недотримання законів. Крім того, поговорили і про дотримання здорового способу життя, недопущення вживання алкогольних напоїв, тютюнових виробів, наркотичних засобів та психотропних речовин, які буквально руйнують дитячий організм. А на останок учні разом з міліціонерами повторили правила безпечної поведінки під час відпочинку в період літніх канікул.

— Такі заходи в нашому райвідділі проводяться постійно. Це можливість показати дітям, що таке міліція та які функції вона виконує. Вони змалку повинні зрозуміти, що міліціонер — це, в першу чергу, захисник, який завжди прийде на допомогу, — сказав начальник Ярмолинецького райвідділу міліції Ігор Лабань.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Косові проходять ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ