У Львівській області ОДА чекає від уряду погодження про виділення 125 мільйонів на відновлення пошкоджених паводком об’єктів

У Львівській області ОДА чекає від уряду погодження про виділення 125 мільйонів на відновлення пошкоджених паводком об’єктів

09.06.14 16:25 0 859
Облдержадміністрація подала до уряду документи, які підтверджують пошкодження внаслідок травневого паводку 318 об’єктів на суму понад 125 мільйонів гривень. Про це повідомила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех.

«Зараз документи перебувають на експертизі в Міністерстві регіонального розвитку. Державна служба з надзвичайних ситуацій підготувала проект експертного висновку, очікуємо на його підписання», – зазначила голова ОДА.

За словами директора департаменту цивільного захисту населення ЛОДА Олексія Титаренка, підготовлено і відправлено величезну масу документів. «Це близько сорока кілограмів документації, які необхідно було зібрати та скерувати до уряду. Тут зазначено всі потреби в коштах на проведення відновлювальних робіт на об’єктах, пошкоджених паводком», – зазначив директор департаменту.

Зокрема, в переліку об’єктів – 31 зруйнований міст, зокрема 3 – в Дрогобицькому районі, 2 – в Самбірському, 26 в Старосамбірському (загалом на суму 9,5 млн грн.); 183 дороги на суму 40,2 млн гривень; 81 гідротехнічні споруди та берегоукріплення на 72 мільйони грн.; 9 об’єктів бюджетної сфери на 911 тис. грн.; три об’єкти житлово-комунального господарства на 330 тис грн.; 11 об’єктів газового господарства на 2,8 млн грн. Загалом потребують відновлення 318 об’єктів на суму 125,7 млн гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Марадона: "Корупція і ...
Наступна новина: У Чернівцях сусідський ...

КОМЕНТАРІ