Начальник міліції Старосамбірщини «дахує» незаконні пилорами, – працівник МВС

Начальник міліції Старосамбірщини «дахує» незаконні пилорами, – працівник МВС

10.06.14 12:10 0 1117
Знайомство журналістів «Люстрації» із новим очільником міліції Старосамбірського району Ігорем Марадем розпочалось не дуже позитивно. Коли гості із ZIKу прийшли до помешкання головного міліціонера у с. Біличі, дружина пана Марадя їх і на поріг не впустила. Мовляв, з усіма питаннями чи претензіями журналістам слід звертатись особисто, а не фільмувати обійстя.

Про це йдеться у сюжеті програми «Люстрація» (щонеділі о 21:00 на телеканалі ZIK).

«Ігор Миронович сказав, якщо ви маєте до нього якісь запитання, то він буде з вами розмовляти і можете до нього під’їхати. На подвір’я я нікого не впущу. Дзвоніть йому, якщо маєте бажання, і спілкуйтеся з ним. Думаю, якщо ви знайшли, де ми живемо, то знайдете і телефонний номер», – дорікнула дружина із-за воріт.

Будинок в селі Біличі не єдина власність шерифа Старосамбіршини. До слова, подейкують, що саме через будівництво одного із будинків Марадя розгорівся перший скандал, пов’язаний із головним міліціонером. Окрім того, розповідають, що Марадь причетний до вимагання та покривання незаконного бізнесу.

«Минулий та позаминулий рік на будові Марадя у Старому Самборі сержантський склад працівників ІТТ долучався до оброблення городини та будівництва житлового будинку. Було таке, що і кожна пилорама здавала Марадю по тисячі гривень на місяць. У нас на території району є більше ста пилорам. Принаймні половина із них працює без відповідних документів. Головне – здати гроші», – зізнався один із працівників Старосамбірського райвідділу міліції.

Таким чином, легко підрахувати незаконні доходи місцевого шерифа – близько 100 тисяч гривень щомісяця. Та, кажуть, що на цьому достаток головного міліціонера не закінчується. Бо і сам підполковник Марадь має приватну пилораму.

«Ми знаємо, що Марадь має пилораму у селі Волошиново, оформлену на підставну особу. Це мешканець Львова, прізвище Сенчишак. Брат Сенчишака працює у нас у райвідділі і є приятелем Марадя», – розповів той же працівник Старосамбірського райвідділу міліції.

На роботу місцевої міліції нарікає і голова державної адміністрації.

«У нас багато проблем є зав’язаних на міліції. Зокрема – крадіжки лісу та гравію. Причина останньої повені була якраз у крадіжках цих матеріалів», – повідомив голова Старосамбірської РДА Мирон Пацай.

Після усіх цих подій до «чорних плям» на біографії пана Марадя додалась ще й скандальна істоія з БТРом, коли 28 травня члени самооборони ГО «Майдан» пікетували Старосамбірський райвідділ міліції з вимогою відставки начальника райвідділу міліції.

«У своїй роботі він керується лишень принципом крику та диктатури. У нас як у ради ветеранів є звернення від людей, щодо його поборів, його хамського ставлення. За час моєї роботи в органах ще не було такого начальника», – обурювався секретар ради ветеранів МВС Старосамбірського району Юрій Терлецький.

Та попри буремні події та звинувачення, Ігор Марадь все спростовує.

«Це все наклепи, які поширювались з керівних колах адміністрації та гуляли всіма інстанціями держави. Ці люди писали, куди тільки могли свої вигадки про мене. Жоден із тих фактів не підтвердився. Це виключно наклепи, через які мене хочуть дискредитувати як особистість та начальника райвідділу», – запевнив Ігор Марадь.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Картах Світу
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ