Кіцманські міліціонери вилучили у чернівчанина коноплю

Кіцманські міліціонери вилучили у чернівчанина коноплю

10.06.14 08:31 0 884
Співробітники карного розшуку та відділу ДАІ Кіцманського райвідділу міліції під час перевірки автомобіля мешканця Чернівців виявили та вилучили 3 пакетики із наркозіллям.

У ході перевірки оперативної інформації про можливе перевезення наркотиків, правоохоронці на одній із вулиць села Мамаївці зупинили автомобіль, яким керував 22-річний житель обласного центру. Під час огляду речей водія і салону транспортного засобу міліціонери виявили 15 грам коноплі, розфасовану у пакетики та пристрій для вживання наркотичної речовини.

Вилучене правоохоронці направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

Крім цього встановлено, що хлопець керуючи автомобілем, перебував у стані наркотичного сп’яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збути) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях сусідський ...
Наступна новина: Людям треба розтлумачили, ...

КОМЕНТАРІ