В Івано-Франківській області захищав Батьківщину до останнього подиху

В Івано-Франківській області захищав Батьківщину до останнього подиху

10.06.14 11:26 0 1051
Поруч з побратимами в Меморіальному сквері тепер спочиватиме Михайло Шемегінський. Учора за старшим сержантом спеціальної роти міліції відбулася громадська панахида. Нині Прикарпаття навічно віддало землі тіло Героя-правоохоронця.

6-го червня в ході АТО 31-річний Михайло героїчно віддав своє життя у боротьбі за Україну на околицях м. Слов’янськ. Він пав в бою, коли терористи відкрили мінометний вогонь з території однієї з місцевих церков. Об’єктом обстрілу стали блокпости підрозділів МВС, які входять до складу сил Антитерористичного центру.

Михайло Шемегінський був бійцем колишнього спецпідрозділу «Беркут», а тепер працівником спеціальної роти міліції Івано-Франківського УМВС. Захищати Батьківщину на Донеччину вирушив без сумнівів та до останнього захищав честь міліцейського мундира, Незалежність України та безпеку її громадян.

Родичі, колеги загиблого, а також небайдужі громадяни прийшли, аби віддати шану пам’яті мужнього працівника міліції, адже ще одне дорогоцінне життя втратила Івано-Франківщина.

Світла пам'ять про Михайла Шемегінського та його загиблих товаришів назавжди залишиться в наших серцях!

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Маріупольці пригрозили ...

КОМЕНТАРІ