Міліціонери "гарячими" слідами розкрили вбивство 39-річного тернополянина

Міліціонери "гарячими" слідами розкрили вбивство 39-річного тернополянина

10.06.14 10:22 0 925
Жорстоке вбивство, що сталося днями у Тернополі, розкрили співробітники управління карного розшуку та оперативники міськвідділу. Труп невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті було виявлено неподалік зупинки громадського транспорту на масиві «Дружба». У вчиненні важкого злочині правоохоронці обґрунтовано підозрюють двох тернополян – 22-річного хлопця та його 17-річну знайому.

До чергової частини Тернопільського міського відділу внутрішніх справ близько опівночі надійшло повідомлення від медиків лікарні швидкої допомоги про те, що поблизу зупинки громадського транспорту на вулиці Кривоноса, виявлено труп невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті. Міліціонери оперативно виїхали на місце події. Вже невдовзі було встановлено особу загиблого. Ним виявився 39-річний тернополянин.

Як розповів заступник начальника обласної міліції Василь Левицький, правоохоронці, яких тієї ночі підняли по тривозі, доклали чимало зусиль, щоб розкрити резонансний злочин «гарячими» слідами. Вони встановили та опитали свідків нічної події, переглянули відео з камер відеоспостереження, які були встановлені неподалік від місця злочину. Результат не забарився. Вже вранці міліціонери затримали підозрюваних у вбивстві – 22-річного тернополянина та неповнолітню дівчину.

З’ясувалося, що ні підозрювані, ні загиблий між собою не були знайомі. Того фатального вечора потерпілий повертався з роботи додому. Поблизу зупинки громадського транспорту у нього раптово виник конфлікт з хлопцем та дівчиною, які там стояли. Словесна перепалка між ними переросла у бійку. Першим удари потерпілому почав наносити хлопець, згодом до нього приєдналася дівчина. Чоловіка гамселили руками, ногами та битою. Непритомного тернополянина виявили випадкові перехожі, які й викликали медиків. Останнім ж довелось лише констатувати його смерть.

Наразі слідчі встановлюють причини конфлікту та усі обставини важкого злочину.

Підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляд тримання під вартою. Їх дії попередньо кваліфіковано частиною 1 статті 28 та частиною 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство вчинене групою осіб без попередньої змови). Проводиться досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Оболоні волонтери ...

КОМЕНТАРІ