У Львівській області у Стрию правоохоронці затримали грабіжника

У Львівській області у Стрию правоохоронці затримали грабіжника

10.06.14 17:50 0 912
5 червня, співробітники карного розшуку Стрийського міськвідділу міліції за «гарячими» слідами затримали зловмисника, який пограбував 38-річну стриянку.

О 15.30 год, 5 червня, до чергової частини Стрийського міськвідділу міліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила про те, що її пограбували у Стрию на вул. Гайдамацькій. Молодик підбіг до неї та зірвав з шиї золотий ланцюжок з кулоном. Жінка розгледіла зловмисника та надала його прикмети.

Оперативний черговий міськвідділу міліції передав орієнтування усім нарядам, оперативникам та скерував на місце події слідчо-оперативну групу міліції.

Оперативники на чолі з заступником начальника відділу - начальником кримінальної міліції Стрийського міськвідділу Володимиром Петрівським та начальником карного розшуку Русланом Ощеховським невдовзі затримали зловмисника. Ним виявився 25-річний раніше не судимий мешканець Стрийського району. Молодик у вчиненому зізнався, речовий доказ вилучено.

«Запорукою розкриття такої категорії кримінальних правопорушень є оперативність реагування на них. Потерпіла не розгубилася та одразу зателефонувала до міськвідділу міліції, надала прикмети, що допомогло затримати зловмисника»,- зазначив начальник підрозділу підполковник міліції Василь Кулик.

Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією – ч.1 ст. 186 (грабіж ) КК України.

Досудове розслідування триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15 червня у Луцьку ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ