В Закарпатській області у Стрию правоохоронці затримали грабіжника

В Закарпатській області у Стрию правоохоронці затримали грабіжника

10.06.14 13:14 0 919
Днями в Інтернет-ЗМІ з′явилася інформація про те, що ужгородські люстратори «тестували» на професійну придатність одного з кандидатів на посаду керівника УМВС України в Закарпатській області.

Йдеться про Юрія Рахівського (колишній начальник УМВС області), який, окрім іншого, заявив, що після його обрання на посаду очільника міліції він відразу ж розжене весь особовий склад внутрішньої безпеки, тому що «вони замішані в корупційних і злочинних схемах» і «на них ніде клейма ставити»…

Інформуємо громадськість про те, що діяльність підрозділів внутрішньої безпеки здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Підрозділи внутрішньої безпеки в областях підпорядковані виключно Міністру внутрішніх справ України, який й приймає рішення щодо звільнення чи призначення на посади в підрозділи.

Загалом Департамент внутрішньої безпеки МВС України зацікавлений в отриманні інформації стосовно всіх працівників міліції, незалежно від займаних посад, оскільки функції служби полягають не тільки у виявленні злочинців в системі ОВС, а й захисті працівників міліції та членів їх сімей від протиправних посягань.

При виявленні конкретної інформації, а не голослівних обвинувачень, щодо вчинення працівниками ОВС протиправних дій, підрозділи внутрішньої безпеки зацікавлені, щоб зазначена інформація надсилалася до МВС України та органів прокуратури для проведення відповідної перевірки, що і рекомендуємо зробити пану Рахівському, якщо він «впевнений» в своїх висловлюваннях.

Зокрема, щопонеділка з 9.00 до 11.00 начальник ВВБ в Закарпатській області ДВБ МВС України полковник міліції Ілляшенко Олексій Володимирович здійснює прийом громадян за адресою: м. Ужгород, вул.Ф.Ракоці, 15, контактний телефон 69-55-35.

ВВБ в Закарпатській області

ДВБ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ