На Хмельниччині у Нетішині водій місцевого супермаркету здійснив наїзд на велосипедиста

На Хмельниччині у Нетішині водій місцевого супермаркету здійснив наїзд на велосипедиста

10.06.14 14:59 0 795
На щастя, потерпілий залишився живим і наразі перебуває в хірургічному відділенні місцевої лікарні.

В обідню годину до відділення ДАІ по обслуговуванню м. Нетішин зателефонували перехожі, які стали свідками ДТП. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що 27-річний місцевий, керуючи автомобілем марки «Volksvagen LT 35», в момент скоєння ДТП повертав з головної дороги до території супермаркету, але проявив неуважність та не пропустив велосипедиста, що їхав у зустрічному напрямку, в результаті чого сталося зіткнення.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 29-річний велосипедист отримав закриту черепно-мозкову травму, рвані рани обличчя та перелом правого колінного суглобу. Потерпілого госпіталізовано в хірургічне відділення місцевої лікарні. Стан здоров’я — задовільний.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Подібні дії караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ