Керівник буковинської міліції розповів про розкриття резонансних злочинів

Керівник буковинської міліції розповів про розкриття резонансних злочинів

11.06.14 16:52 0 822
Під час зустрічі із представниками засобів масової інформації, начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко поінформував журналістів про роботу міліцейського відомства з розкриття резонансних злочинів на минулому тижні.

Детально Валерій Зінченко зупинився на викритті посадовців, які незаконно вимагали неправомірну вигоду. Зокрема, директор одного із дочірніх підприємств Чернівецької області вимагав 2000 доларів США за не розірвання договору оренди земельної ділянки, яку приватний підприємець використовував для діяльності в сфері надання послуг харчування. У іншому випадку - завідувач кафедри вищого навчального закладу вимагав та отримав 3500 тисячі хабара за успішний захист дипломної роботи. За цими фактами відкритті кримінальні провадження, передбаченні ч.4 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Користуючись нагодою, керівник обласної міліції звернувся до громадян з проханням повідомляти про випадки незаконного вимагання неправомірної вигоди, адже лише спільними зусиллями ми зможемо подолати корупційні прояви.

Очільник міліцейського відомства журналістам розповів і про жахливе вбивство, яке скоїв 57-річний чернівчанин. Чоловік вистрелив у сусідку із мисливської зброї через конфліктну ситуацію за межі земельної ділянки. Наразі зловмисника арештовано. Тривають слідчі дії.

Також, Валерій Зінченко повідомив про те, що затримано одного із нападників на депутата обласної ради. Зловмиснику 26 років, мешканець Вінницької області. Наразі підозрюваного порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України було затримано та поміщено в ІТТ при УМВС.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: товариство «М. Ж. ...

КОМЕНТАРІ