Буковина: на Сторожиннеччині неповнолітній викрав велосипед

Буковина: на Сторожиннеччині неповнолітній викрав велосипед

11.06.14 14:21 0 767
Особу зловмисника, який поцупив велотранспорт, міліціонерам допомогла встановити уважність місцевих жителів.

До правоохоронців звернувся мешканець міста Сторожинця та повідомив, що із коридору будинку зник його спортивний велосипед, вартістю 3000 гривень.

Аби встановити особу зловмисника, співробітники Сторожинецького райвідділу міліції здійснили ряд необхідних заходів. Зокрема, правоохоронці провели опитування громадян з метою встановлення можливих свідків цього злочину та надали детальний опис краденого велосипеда.

Відповідна робота принесла очікувані результати. Менш ніж за добу до міліціонерів звернувся приватний підприємець та повідомив, що схожий велотранспорт бачив на одній із вулиць міста. Працівники міліції оперативно відреагували на інформацію та встановили особу крадія. Ним виявився 13-річний місцевий житель.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Крім цього, батьки неповнолітнього зловмисника будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків, щодо виховання дитини, передбачену ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ