У Луцькому зоопарку відбулась благодійна акція

У Луцькому зоопарку відбулась благодійна акція

11.06.14 08:06 0 854
Вчора, 8 червня, клуб власників тварин «Вуса, лапи, хвіст» і Луцький зоопарк організували збір речей для переселенців зі сходу України та Криму.

«Відверто кажучи, коли анонсували цю подію і не сподівалися, що відгукнеться така кількість людей. Уже із самого ранку волиняни приносили пакунки із речами: одяг, взуття, постільну білизну, іграшки», - повідомляють на офіційній сторінці підприємства у мережі Facebook.

Для самих переселенців – мам, тат і діток у зоопарку облаштували галявину, де вони могли поспілкуватися і вибрати необхідні речі. Для них також організували екскурсію з розповідями про тварин. На прохання маленьких гостей - російською мовою.

Також кожен із відвідувачів зоопарку міг взяти участь у майстер-класах: створити із бісеру мініатюрні вироби або змоделювати з повітряних кульок тваринку чи квітку. А ще був конкурс малюнка та пізнавальна вікторина. «Словом, намагалися створити для усіх море позитиву й затишку», - зазначають організатори.

Велика повага та вдячність за ініціативність і чуйність: Вероніці Федосовій-Цибульській і клубу власників тварин «Вуса, лапи, хвіст», координаторам Тетяні та Маргариті, волонтерам – студентам Східноєвропейського національного університету, студії свята «Кулька-Булька», Євгенії Андріївні Пушкіній та її вихованцям із Палацу учнівської молоді! «І всім-всім, хто відгукнувся на акцію. Це ще не повний перелік наших благодійників: сім’я Костевичів, Олена Кошелюк, Ніна Зайченко, сім’я Роса, Олександр Денеко, Андрій Сизюк, Дмитро Цюпа, Андрій Микитюк, Оксана Вишницька, Валерій Мусійчук, Анна Дусик», - йдеться у повідомленні.

Благодійну акцію вирішили одним днем не обмежувати, збір речей триває.

КП Луцький зоопарк

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Львівщина: стратегія ...

КОМЕНТАРІ