Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зустрівся з Послом Ізраїлю в Україні паном Реувеном Дін Елем

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зустрівся з Послом Ізраїлю в Україні паном Реувеном Дін Елем

11.06.14 15:59 0 759
Нагадаємо, перебування високоповажного гостя у нашому місті зумовлене участю у церемонії нагородження дипломами та медалями Праведників народів світу – людей, що, ризикуючи своїм життям, рятували євреїв під час Другої світової війни.

Тож напередодні заходу перший заступник міського голови Святослав Кравчук зустрівся з Надзвичайним та Повноважним послом Держави Ізраїль в Україні паном Реувеном Дін Елем.

На зустрічі були також присутні Перший секретар Посольства Ізраїлю в Україні Гай Гіладі, заступник міського голови Тарас Яковлев, начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації Андрій Ломага, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності міської ради Віра Кудрявцева та її заступник Ольга Коритнєва.

Святослав Кравчук привітав Посла Ізраїлю з візитом на Волинь та висловив сподівання, що ця зустріч додасть імпульсу в розвитку відносин між партнерами двох країн. Він розповів, що єврейська громада у місті Луцьку налічує близько тисячі осіб та має усі умови для забезпечення своїх релігійних та культурних потреб, адже зажди є взаєморозуміння з обох сторін. «Ми поважаємо та цінуємо іудейську громаду міста, в межах повноважень сприяємо її розвитку», - зазначив він й зауважив, що єврейська община є однією з найактивніших.

Перший заступник міського голови розповів про економіку та життєдіяльність нашого міста, пояснив, як формується бюджет Луцька, а також про діяльність депутатського корпусу міської ради.

У свою чергу, пан Реувен Дін Ель розказав про вже напрацьований досвід співпраці Ізраїлю з містами України, а також зазначив, що Держава Ізраїль готова ділитися досвідом у розвитку сільського господарства, соціальної сфери, медицини, туризму та охорони громадського порядку. На його думку, для ефективної співпраці необхідне особисте спілкування та зв’язок обох сторін у певних галузях.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук висловив вдячність Надзвичайному та Повноважному Послу Ізраїлю за надання медичної допомоги постраждалим українцям під час протестних акцій у Києві. «Для нас це дуже важливо, адже людське життя – безцінне», - зазначив він.

Опісля обидві сторони обмінялись символічними та пам’ятними подарунками.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відзначили ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ