В Луцьку працівники ЖКП № 3 продовжують роботи з ремонту покрівель

В Луцьку працівники ЖКП № 3 продовжують роботи з ремонту покрівель

11.06.14 14:02 0 762
Важливим фактором для збереження у належному стані житлового будинку та комфортного проживання громадян є якісна покрівля. Коли з даху тече вода, то вона не лише затоплює помешкання лучан та сходові клітки, а призводить до замокання стін та стелі приміщення, на яких починає відшаровуватись штукатурка, з’являються брудні плями. Крім того, згодом на конструктивних елементах може з’явитися і грибок, який, окрім естетичних незручностей, несе і шкоду для здоров’я громадян.

Для покращення умов проживання лучан працівники житлово-комунального підприємства № 3 продовжують роботи з ремонту покрівель багатоквартирних житлових будинків. Так, нині тривають роботи у будинку по вулиці Гулака-Артемовського, 16. Тут замінили 80 метрів квадратних покрівлі. Раніше тут уже було замінено більше 200 метрів квадратних покриття даху.

Крім того, тривають роботи з заміни покрівлі на площі у 65 метрів квадратних у будинку на вулиці Прогресу, 8.

Також буде відремонтовано частину даху й в будинках на вулицях І.Франка, 47 та Шопена, 15.

Важливим моментом для упередження руйнування та підмивання фундаменту будинку є наявність відмостки. Так, біля будинку на вулиці Гулака-Артемовського, 3 відновлено 175 метрів погонних відмостки. На ці цілі було використано 7,5 кубічних метрів бетону.

Також подібні роботи проводилися у будинках на вулиці Гулака-Артемовського, 5 (замінено 20 метрів погонних) та Арцеулова, 9 (25 метрів погонних).

Крім того, працівники ЖКП № 3 проводять ремонти із заміни систем водовідведення у будинках на вулиці Гулака-Артемовського, 15, Шопена, 15 та Ковельській. Загалом, замінено 35 квадратних метри.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ