Луцьк: під час оперативної наради обговорено актуальні питання життєдіяльності міста

Луцьк: під час оперативної наради обговорено актуальні питання життєдіяльності міста

11.06.14 15:30 0 747
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук під час оперативної наради наголосив на неприпустимості торгівлі молочними та м’ясними продуктами у невстановлених місцях. Він зазначив, що нині на вулиці спекотно і молоко чи сир швидко псуються. Це небезпечно для здоров’я лучан. Він закликав відповідні служби посилити контроль у цьому питанні.

Звернув увагу Святослав Кравчук й на стан носіїв зовнішньої реклами у місті. Він зауважив, що металеві конструкції повинні мати належний естетичний вигляд. Крім того, поряд з ними має бути викошено траву.

Також Святослав Кравчук зазначив, що робітники, які розклеюють рекламу, залишають після себе зняті матеріали. Він наголосив, що потім вітер розносить цей папір вулицями міста, а двірники змушені це прибирати.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич відзначив, що позачергові вибору Президента України у Луцьку пройшли на належному рівні. Він подякував усім причетним до організації виборів за хорошу та якісну роботу.

Секретар міської ради Сергій Григоренко поцікавився у директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, коли розпочнуть ремонт проспекту Соборності та завершать роботи на вулиці Набережній.

Іван Кубіцький повідомив, що на проспекті Соборності ремонтні роботи дорожнього покриття відбуватимуться у два етапи. За його словами, нині завершується виготовлення та погодження проектно-кошторисної документації. Орієнтовно роботи розпочнуться приблизно за два тижні.

На вулиці Набережній, за словами директора департаменту ЖКГ, нині тривають підготовчі роботи. Коли завершаться роботи з вирізання карт, то відразу приступлять до вкладання асфальту.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ