Волинська область: за вихідні потонуло 6 людей (фото, відео)

Волинська область: за вихідні потонуло 6 людей (фото, відео)

11.06.14 10:46 0 833
На території краю за минулі вихідні на природних водоймах загинуло шість людей у віці від 13 до 43 років. Більшість з них під час купання людей відпочивали в недозволених місцях, необладнаних пляжах і вживали різні напої, що спровокувало порушення роботи м’язів, внутрішніх органів, зупинило реакцію і рятувальні інстинкти.

Так, групою водолазів управління ДСНС в області з води піднято тіла з ріки Стохід, що поблизу села Заріка Любешівського району, з річки Конопелька біля села Носачевичі Рожищенського району та з річки Чорногузка у селі Новостав Луцького району. У селищі міського типу Турійськ місцевими рятувальниками – зі ставка.

Ще двоє потопельників з водойм у селі Носачевичі Рожищенського району та селі Баїв Луцького району піднімали місцеві мешканці.

Управління ДСНС України у Волинській області радить відпочиваючим перед тим, як відправитися на відпочинок біля води, ознайомитися з переліком пляжів, безпечних для відпочинку в цьому році та пам’ятати елементарні правила безпеки на воді: ніколи не пірнати в тих місцях, де не перевірено дно, не запливати за буйки, стежити за дітьми, а головне – не вживати алкогольні напої під час відпочинку на відкритих водоймах.

З початку року в області загинуло 17 людей, з них 6 – в цьому місяці.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові працівники ДАІ ...
Наступна новина: Роман Навроцький: "АТО ...

КОМЕНТАРІ