Сергій Шаранич: Керівник повинен надавати особистий приклад

Сергій Шаранич: Керівник повинен надавати особистий приклад

11.06.14 08:09 0 857
В УМВС України в Закарпатській області відбулася колегія за участі керівництва міліції Закарпаття, керівників міських та районних відділів та підрозділів УМВС. В ході наради були підведені підсумки роботи за п’ять місяців поточного року та чітко визначені завдання, що стоять перед міліцією Закарпаття в найближчій перспективі.

Головував на колегій в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич: «Мене цікавить стан оперативно-розшукової діяльності, виявлення фактів корупції та належне їх документування. Я людина «з землі», тому довідки та звіти відкладіть в сторону, головне це справи! Це виявлення зброї, розкриття розбійних нападів, затримання вбивць, ґвалтівників, організаторів наркотрафіку» - наголошував керівник міліції.

Другим, але не менш суттєвим напрямком роботи є розкриття крадіжок та затримання груп, що скоюють крадіжки майна людей на території області. Як позитивний приклад, керівник УМВС згадав затримання крадіїв у Міжгірському районі. «Це вдали приклад співпраці з людьми! Завдяки небайдужим громадянам виявили та затримали злочинців. Вони грабували магазини у семи районах області. Саме така співпраця з громадою - наша спільна мета, бо людей цікавить одне – злочинець має бути за гратами!»

Керівником міліції було визначено й завдання для кадрового апарату УМВС. Ним наголошено на важливості професійної підготовки працівників міліції: «Ми повинні розуміти, що наші співробітники потребують якісно нового рівня підготовки. Особливо в умовах, коли у будь яку хвилину, наш міліціонер може опинитися віч-на-віч з озброєним злочинцем. Тому завдання до керівників міліції в районах не тільки забезпечити співробітника міліції жилетами та касками 4-6 рівня захисту, але й навчити. Фізична та тактична підготовка вже виходить на перший план! А керівники міліції та їхні заступники в цій справі повинні надавати особистий приклад» - наголосив очільник міліції Закарпаття.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ