В Закарпатській області конфлікт між ромами у с.В.Лучки мукачівським правоохоронцям вдалось залагодити

В Закарпатській області конфлікт між ромами у с.В.Лучки мукачівським правоохоронцям вдалось залагодити

11.06.14 11:01 0 809
До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від мешканців ромського поселення у с.В.Лучки про бійку між группами осіб. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група та начальник Мукачівського міського відділу Віталій Шимоняк та заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області Олександр Гебеш.

Пізно ввечері, близько 22.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку між групами осіб. Зі слів очевидців, запальні роми перекидувались пляшками зі скла наповненими легкозаймистою речовиною та камінням.

На місці працівники міліції з`ясували, що між двома мешканцями виник конфлікт щодо новобраного старости ромського поселення у с.В.Лучки. В результаті між прихильниками конфліктуючих сторін виникла суперечка та бійка.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.4 ст.296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї або іншого спеціально пристосованого предмету, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років. Потерпіли внаслідок конфлікту не має. Триває досудове розслідування.

Як повідомив очільник Мукачівського міськвідділу полковник міліції Віталій Шимоняк, правоохоронці вживають всі заходи щодо попередження та мирного урегулювання конфлікту між обома сторонами. Наразі працівники міліції ведуть посилене патрулювання ромського поселення.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ