Закарпатська "Свобода" провела спортивне таборування для молоді

Закарпатська "Свобода" провела спортивне таборування для молоді

11.06.14 16:50 0 753
З 6 по 9 червня 2014 року поблизу селища Стеблівка на Хустщині відбувся вишкольний табір спортивного спрямування під егідою Закарпатської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода". З усієї області зібралися понад 30 націоналістів, які під українським прапором провели три вишкольні дні.

Свободівці вже традиційно проводять такі заходи. Тому і цього разу все було організовано на вищому рівні. Окрім смачної таборової кухні, юнаки та чоловіки вдосконалювали навички ведення рукопашного бою, тактики ведення оборони тощо. Таким чином молодь піднімає свій рівень самоорганізації та вивчає військовий впоряд на практиці. Ранкові руханки, різноманітні фізичні вправи та завдання сприяють позитивному настрою та фізичному здоров'ю молоді.

"Такі табори виховують силу духу та відчуття національної гідності. Адже кожен свідомий українець в будь-який момент має бути готовим стати на захист своєї Батьківщини та вміло користуватися різного виду зброєю. Такі вишколи включають багато елементів підготовки – від складання автомату і до розробки розвідувальних операцій. Це все супроводжується фізичним навантаженням, тому в таких таборах панує культура здорового способу життя, тобто жодного алкоголю чи паління. Наші предки залишили чудовий статут, яким ми й нині керуємось при організації таборів. У нас, як і в таборах УПА, є комендант, інтендант, хорунжий тощо. Такий розподіл обов'язків допомагає дотримуватись порядку і дисципліни", – розповів про проведений вишкольний захід комендант табору націоналіст Василь Данило.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині пізнаємо ...

КОМЕНТАРІ