«Оплата частинами» ПриватБанку працює вже в 25 тисячах українських торгових точок

«Оплата частинами» ПриватБанку працює вже в 25 тисячах українських торгових точок

11.06.14 14:55 0 753
З початку року кількість торгових мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%. Як повідомила прес-служба банку, сервіс «Оплата частинами» працює в понад 25 000 торгових точок.

За допомогою «Оплати частинами» суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне.

«Можливість придбати потрібні товари в розстрочку без процентів – це гарна підтримка для клієнтів банку в непростій економічній ситуації, – каже Заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. – такий зручний сервіс, як «Оплата частинами», працює в більшості найпопулярніших торгових мереж і є найдоступнішим в Україні сервісом для покупки товарів у розстрочку».

до «Оплати частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», MOYO. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

Нагадаємо, з 1 червня всі власники зарплатних карток ПриватБанку також будуть отримувати доплату в розмірі 5% від суми зарплати, яку витрачено на покупки в торговій мережі.

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Схід щиро плакав, коли ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ