На Хмельниччині пенсіонери подякували дільничному за допомогу та професіоналізм

На Хмельниччині пенсіонери подякували дільничному за допомогу та професіоналізм

11.06.14 09:07 0 767
Приємною несподіванкою для працівників Летичівського райвідділу міліції став черговий номер місцевої районки «Летичівська газета» від 6 червня. У рубриці «Подякуй, газето!» було розміщено лист пенсіонерів Софії Михайлівни та Миколи Васильовича Денисюків, жителів села Іванинці Летичівського району, які висловлюють подяку за допомогу та професіоналізм своєму дільничному Олександру Гульку.

Текст подяки наводимо нижче:

«Наші правоохоронці стоять на сторожі законності та правопорядку. До них часто звертаються люди по допомогу, підтримку й захист. Проте часто доводиться чути нарікання на роботу працівників органів внутрішніх справ. Можливо, вони справедливі, та все ж стосуються не всіх.

Ми з чоловіком люди пенсійного віку, проживаємо у віддаленому від райцентру селі. І ось нещодавно мали прикрість зіткнутися з одним обурливим фактом. Нас просто ошукали й обманули, скориставшись нашою довірою і грішми. Не гаючи часу, ми звернулись до Летичівського РВ УМВС. Провести розслідування і розібратися у справі доручили нашому дільничному інспектору лейтенанту міліції Олександру Сергійовичу Гульку, який обслуговує територію Гречинецької сільської ради. Ознайомившись зі справою, негайно взявся за розслідування. Результат не забарився. За короткий час виявив і викрив тих, хто вчинив не по совісті, хоча зробити це було непросто. Нам повернули гроші за неякісний товар.

Ми дуже вдячні нашому дільничному за професіоналізм і сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків. Зичимо Олександру Сергійовичу міцного здоров’я, відмінної служби, благополуччя і всіляких гараздів».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ